Mivel 2007 óta nem köteles az ingyenes mentőszolgálat betegszállítási szolgáltatást nyújtani, így egyre több vállalkozás, mint az Ambu-Life magán mentő kezdte meg tevékenységét Pest megyében és országszerte.

Nagyon nagy szükség van erre a típusú szállítási feladatra is, hiszen rengeteg beteg van olyan egészségügyi állapotban, mely miatt nem tudja használni a tömegközlekedési eszközöket, bicikliket vagy autókat.

Ezekben az esetekben esszenciális, hogy legyen egy megbízható, diszkrét, pontos és szakképzett ápolói, őrző és vezető csapat, amely nemcsak elviszi a betegeket az adott kezelés időpontjára a kórházba vagy rehabilitációs központba, hanem el is intézi a szükséges papírmunkákat, hogy ne kelljen a betegnek az ilyen típusú bürokratikus feladatokkal foglalkoznia.

 

Óriási szükség van a magán betegszállításra Budapesten

 

Mivel a metőszolgálat szinte folyamatosan terhelve van, így az itt lévő kocsikat csak sürgősségi esetekben használják. Ez érthető, viszont így nincs, aki eljuttassa a nehezen utazó vagy körülményesen szállítható betegeket az adott egészségügyi központokba vizsgálatokra.

Az Ambu-Life magánmentő szolgáltatása pontosan azzal a céllal jött létre, hogy a nehéz helyzetben lévő betegeket el tudja juttatni azokba az egészségügyi intézményekbe, ahol igénybe tudják venni a rendszeres kezeléseiket.

Az Ambu-Life munkatársai mind magasan képzett egészségügyi dolgozók, így a sofőr mellett természetesen biztosítunk szakápolót (igény esetén több szakápolót) is, aki a beteggel foglalkozik, s igyekszik az utazását kényelmesebbé tenni. Természetesen amennyiben szükség van rá, szakápolást végez, melyre egyaránt sor kerülhet egy rövidebb és egy hosszabb, például vidék-Budapest vagy külföldi szállítás esetén.

 

A magán mentő átmenet a taxi és az ingyenes mentőszolgálat között

Magánmentő

Mivel a taxi nem mindig képes bizonyos állapotban lévő betegeket szállítani, pláne nem szakápolók kíséretében, s a mentősöknek pedig nincs kapacitása ilyesmire, így egyre többen választják a megbízható magán mentőket, mint az Ambu-Life csapatát is.

Az oka igen egyszerű, hiszen így megoldható a különféle folyamatos kezelést igénylő betegek, valamint akár a nagy (200 kg+) betegek biztonságos és szakszerű szállítása is.

Mivel sok betegnek van negatív tapasztalata az  amúgy is túlterhelt oep-es szolgáltatásokkal kapcsolatban, így könnyű, diszkrét és gyors megoldást kínál elérhető áron az Ambu-Life magánmentő csapat.

Az ingyenes mentőkkel főként az a gond, hogy egyszerre próbálnak mindenkit elvinni a megadott egészségügyi központba, ami sok várakozást, illetve kényelmetlen utazást eredményez, hiszen itt 5-8 beteg is utazhat ilyenkor egy mentőkocsiban.

Míg taxival csak a jobb egészségügyi állapotban lévő betegek tudnak utazni, addig az Ambu-Life mentőkocsikban a súlyos betegek is kényelmesen tudnak egyik pontból a másikba utazni, hiszen szakképzett ápolók biztosítják számukra a kellemes és biztonságos utazást.

 

Miben más az Ambu-Life magán betegszállítás, mint a hagyományos?

 

  • Előre egyeztetett időpontban érkezik ki a mentőkocsi, így nincs késlekedés, várakozás.
  • A gépjárműben mindig van szakápoló, aki azonnal segít, ha szükséges.
  • A mentőkocsi őrzött, így a kezelések alatt a csomagok vagy személyes holmik védelme is garantált.
  • A mentőkocsiban a betegen, a sofőrön és az ápoló(ko)n kívül egy-két kísérő is tartózkodhat.
  • A magán mentőautó tiszta, ápolt, modern, így a lehető legnagyobb komfortot biztosítja a betegek számára.

 

Ambu-Life magán mentő telefonszámok

 

Hívja bátran a 0-24 órában elérhető Ambu-Life magánmentőt telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail útján, hogy időpontot tudjon egyeztetni kollégáinkkal a betegszállítással kapcsolatban.

Telefon: +36 (30) 513-3188

E-mail: ambulifebetegszallitas@gmail.com

Válassza az Ambu-Life professzionális magán mentő szolgáltatását, és érdeklődjön aktuális árainkról és tarifáinkról az itt látható telefonszámon vagy kérjen árajánlatot e-mailben.

Felejtse el a várakozást és a kellemetlen utazásokat, s használja ki az Ambu-Life professzionális, szakápolói csapatának betegszállítói szolgáltatását.